Sanja Vučić (Foto: RTS)
Sanja Vučić (Foto: RTS)

Sanja Vučić ZAA u Demo ekspresu

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Sanja Vučić ZAA, večeras je gostovala u emisiji Demo ekspres radija Beograd 202. Voditelj ove emisije koja obeležava 15 godina postojanja, Vlada Džet, razgovarao je sa Sanjom o evrovizijskoj pesmi, planovima pred Evroviziju, kao i onim vezanim za kruševački bend ZAA čiji je Sanja član. Sanja nam je otkrila da je emotivno prišla pesmi, koja u samom početku ima svedenu emociju i vajb, a potom prerasta u moćnu eksplozivnu kompoziciju.

VladimirJankovicDzet

Vladimir Janković Džet

Slušaoci su imali priliku da čuju nekoliko pesama grupe ZAA, a u iščekivanju evrovizijske pesme Goodbye, koju ćemo premijerno i na srpskom i na engleskom jeziku čuti u subotu posle 21h, kada je na programu „Pesma Srbije za Evropu“ na RTS 1 i RTS Sateltiskom kanalu.

Poslušajte celo Sanjino gostovanje

[TS_VCSC_HTML5_Audio audio_mp3_source=“true“ audio_mp3_local=“17787″ audio_ogg_source=“true“ audio_fixed=“false“ audio_fixed_position=“bottomleft“ audio_fixed_adjust=“0″ audio_fixed_switch=“toggle“ audio_fixed_show=“true“ audio_fixed_width=“250″ audio_fixed_height=“140″ audio_theme=“maccaco“ audio_bar_only=“true“ audio_volume=“90″ audio_auto=“false“ audio_stop=“true“ audio_loop=“false“ audio_share=“true“ content_tooltip_position=“ts-simptip-position-top“ tooltipster_offsetx=“0″ tooltipster_offsety=“0″ audio_logo_show=“logonone“ audio_logo_position=“topleft“ audio_logo_height=“50″ audio_logo_opacity=“50″ margin_top=“10″ margin_bottom=“10″]
Izvor
  • Radio Beograd 202