Sofija Joković © OGAE Srbija
Sofija Joković © OGAE Srbija

Sofija Joković pobednica „Sitivizije 2016″

Sinoć je u Delta City-ju na Novom Beogradu, održano 9. takmičenje u pevanju evrovizijskih karaoka „Cityvizija 2016″ u organizaciji OGAE Srbija i Delta City šoping mola. Nastupilo je 12 takmičara koji su izvodili poznate evrovizijske hitove. Imali smo priliku da čujemo 9 devojaka i 3 momka. Petoćlani žiri u sastavu Sanja Vučić, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Ivana Peters, kompozitor i tekstopisac pesme sa kojom će se Sanja predstaviti u Stokholmu, inače predsednica žirija, Daniel Kajmakoski,  predstavnik Makedonije na prošlogodišnjoj Evroviziji, Dragana Kosjerina, voditeljka Radio-televizije Srbije i Danijel Pavlović,  učesnik Beovizije 2009, odlučio je da pobedu na ovogodišnjoj Sitiviziji odnese Sofija Joković. Ona je upravo izvela Sanjinu pesmu  „Goodbye (Shelter)“ i pokupila simpatije žirija, ali i publike koja je posmatrala takmičenje.

Voditelj programa bio je poznati glumac Zoran Pajić. Dragana je pohvalila Sanju rekavši da su ona, kao jedna diva, i pesma dobar spoj, a Daniel je istakao da su za dobar nastup potrebni energija i dobra pesma, a da Sanja to ima, te joj poželeo sve najbolje od srca. Na konstataciju Zorana da bi bilo lepo da i Danijel Pavlović jednom predstavlja Srbiju na Evroviziji, pevač je rekao da se nada da će se to desiti, te da već možda ima spremnu pesmu za to takmičenje. Nakon uvodnog predstavljanja članova žirija, Sanja je izašla na binu, uživo otpevala svoju evrovizijsku pesmu i dobila veliki aplauz.

Nakon što je Sanja probila led, na scenu su stupili takmičari i svojim interpretacijama manje ili više impresionirali žiri. Svi su bili dovoljno dobri da dobiju poene, a pored Sofije, najbolje su se pokazale Teodora Marković, koja je sa „Euforijom“ osvojila drugo mesto, i Marina Aksentijević, zauzevši treće mesto sa „Orom“ Jelene Tomašević.

Ispred Delta City-ja, nagrade je najboljima uručila Bojana Živanović. Pobednica je dobila Delta City poklon vaučer u vrednosti od 15.000 dinara, dok su drugoplasirana i trećeplasirana dobile vaučere od 10.000, odnosno 5.000 dinara.

Konačni rezultati glasanja (kliknite na sliku za uvećan prikaz):

Više klipova i delić atmosfere možete pogledati i na našem Instagram profilu www.instagram.com/ogaeserbia.

A video posted by OGAE Serbia (@ogaeserbia) on

Pogledajte fotografije (Foto: Nenad Pribak / Miloš Savić / Ivan Simonović):

Za više fotografija kliknite na donji link.

Izvor
OGAE Srbija