Foto: Prva
Foto: Prva

Daniel Kajmakoski pobednik 3. sezone „Tvoje lice zvuči poznato“

Večeras je završena treća sezona šou programa TV Prva „Tvoje lice zvuči poznato“, a glasovima gledalaca odlučeno je da pobednik bude Daniel Kajmakoski!  On je u finalnoj emisiji imitirao pobednika prošlogodišnje i voditelja ovogodišnje Pesme Evrovizije, Monsa Sermerleva, a interesantno je da je iskoristio izvođenje „Heroes“ iz revijalnog programa nedavno završenog takmičenja u Stokholmu u kome je učestvovalo i dosta dece. Daniel je osvojio nagradu od 25.000 evra koju će kako pravila ove emisije nalažu, proslediti u humanitarne svrhe.

Pobednički nastup Daniela pogledajte na veb-sajtu TV Prva klikom OVDE.

Drugo mesto pripalo je Nikoli Rokviću koji je za sam kraj sezone pripremio tešku scenu streljanja otpevavši „Đurđevdan“ na jedan poseban akapela način, a zatim je sa dečjim horom poslao poruku života. Treće mesto zaslužio je Neša Bridžis kao Pitbul sa hitom „Fireball“. Četvrto mesto u velikom finalo otišlo je u ruke Kaji Ostojić za izvođenje „Girl in the fire“ Ališe Kiz, a peto autorki ovogodišnje srpske evrovizijske pesme Ivani Peters za imitaciju Sije sa pesmom „I’m alive“.

Osim pobedničkog nastupa, imali smo priliku da vidimo još jedan evrovizijski. Za to se pobrinuo Halid Muslimović koji je dok su se brojali glasovi nastupio kao Danijel Popović s pesmom „Džuli“, a interesantno je da mu se na sceni pridružila Eleonora Barudžija koja je pratila i Danijela te davne 1983. u Minhenu, zajedno sa ćerkom Sofijom. Njegov nastup možete da pogledate OVDE, gde možete naći i nastupe ostalih finalista i gostiju u revijalnom delu.