Samo tačan pojam
Traži u naslovima
Traži u sadržaju
Traži u komentarima
Traži u člancima
Traži na stranama
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filtriraj po kategorijama
Albanija
Andora
Australija
Austrija
Azerbejdžan
Belgija
Belorusija
Blog
Bonus
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka Republika
Crna Gora
Danska
Dečja Pesma Evrovizije
Estonija
Evrovizija 2015
Evrovizija 2016
Evrovizija 2017
Evrovizija 2018
Finska
Francuska
Grčka
Gruzija
Holandija
Hrvatska
Intervjui
Irska
Island
Italija
Izrael
Jermenija
Kipar
Letonija
Lični utisak
Litvanija
Luksemburg
Makedonija
Malta
Maroko
Mađarska
Moldavija
Monako
Nemačka
News in English
Norveška
OGAE vesti
Poljska
Portugalija
Rumunija
Rusija
San Marino
Slovačka
Slovenija
Španija
Srbija
Švajcarska
Švedska
Turska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Ukrajina
Uncategorized
Vesti
Zemlje
sliderbild-ogaevc-ovc

OGAE Video Contest 2016

Na OGAE Video Contest-u 2016. učestvuje 40 OGAE klubova. Ovo je do sada najmasovnije takmičenje. Srpski kandidat na ovogodišnjem takmičenju je spot Jelene Tomašević za pesmu „Život u koferima“, koji je pobedio na našem izboru održanom tokom septembra meseca.

OGAE Video Contest je godišnje takmičenje video spotova u okviru OGAE International mreže. Članovi lokalnih OGAE klubova predlažu video spotove domaće produkcije i vrše izbor video spota koji ih predstavlja na takmičenju. Video spotovi i pesme za koje su snimljeni moraju biti iz tekuće ili prošle godine. Izvođač pesme za spot mora biti državljanin zemlje iz koje se predlaže, a sam video spot ne može preći 5 minuta. Nije nužno da pesma bude otpevana na zvaničnom jeziku određene zemlje. Ovogodišnje takmičenje organizuje nemački OGAE klub i ESC Germany, zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi spota za pesmu „Gäa“ u izvođenju pevačice Senta-Sofije Deliponti poznatije kao Oonagh. Spisak ranijih pobednika i rezultate srpskih predstavnika možete da pogledate OVDE.

Nemački klubovi OGAE Nemačka i ESC Nemačka, koji su punopravni članovi OGAE mreže, ove godine su uložili veliki napor kako bi takmičenje bilo što masovnije i u toj nameri su uspeli, okupivši čak 40 klubova. Novina u odnosu na ranije godine je što pored članova loklanih OGAE klubova, svoj glas mogu dati svi zainteresovani pojedinci, čiji će glas u zbiru predstavljati 41 žiri. Članovima OGAE klubova, ali svim zainterosavanima je omogućeno da glasaju online putem, na sajtu koju su za ovu priliku uradili naši prijatelji iz Nemačkih klubova.

Sve spotove, pravila glasanja i mogućnost kako da glasate, možete pronaći OVDE. Glasanje traje do 31. oktobra, a članovi OGAE Srbija, koji ne žele da glasaju online putem, to mogu učiniti putem email-a, o čemu su svi dobili obaveštenje. Veoma važno je da prilikom glasanja, u polju gde je to predviđeno, navedete da li ste član OGAE ili ne. Takođe, nepohodno je da pre glasanja pogledate sve video spotove. Glasači iz Srbije, ne mogu glasati za naš predlog, jer ti glasovi neće biti uvaženi.

Želimo vam da uživate u takmičenju OGAE Video Contest 2016!