Maya Sar - Foto Aleksandar Čavić

Maya Sar nastupa u Beogradu

Nekon brojnih koncerata širom Bosne i Hercegovine, Maya Sar, koja je svoju zemlju predstavljala na Evroviziji u Bakuu, održaće svoj prvi koncert u Srbiji, i to u Beogradu 22. februara, u Pozorištu na Terazijama.

- Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. majakoncertNakon uspešne turneje “Live in theatre” koju smo imali u pozorištima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta, rekla je Maya.

Karte za Mayin koncert se mogu kupiti na blagajni Pozorišta na Terazijama, Win Win prodavnicama i online na www.ddtickets.rs po cenama od 2.000,00 i 2.200,00 dinara.

Zanimljivo je da je Maya pre svog evrovizijskog nastupa sarađivala sa Karolinom Gočevom, koja je dva puta predstavljala Makedoniju, Ninom Badrić, koja je takođe nastupila u Bakuu i Aleksandrom Radović na regionalnoj humanitarnoj akciji borbe protiv raka grlića materice, čiji je ona inicijator, a kojom prilikom je i snimljena pesma „Moj je život moja pjesma“.