UnitedPandaz

United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko: Videćete pande

Danas nastavljamo sa intervjuima sa učesnicima slovenačke EME. Oni su jedan vrlo interesantan spoj i od njih možemo očekivati pravi šou na sceni.

United Pandaz, Arsello i Alex Volasko su se skupili baš zbog nastupa na EMI. Evo šta su imali da kažu za naš portal.

Momci, da li bili ljubazni da se predstavite našim čitaocima u par rečenica? 
- United Pandaz je novi projekat koji još nije bio zvanično predstavljen. Ovoga meseca smo počeli sa promocijom i tom prilikom ćemo i predstaviti sve, kako će u stvari pande izgledati. Sve će se vrtiti oko šou programa, pa će tako i izgledati naš nastup na EMI. Ja sam široj publici dosta nepoznat izvođač, jer sam pre radio više kao producent, a ne kao izvođač. Alex je u Sloveniji poznat i pobednik je mnogih festivala ovde.
Kako je došlo do vaše saradnje? Da li je EMA razlog što ste se okupili?
- Da, EMA je razlog što smo se okupili i napravili pesmu. Napravili smo stvarno dobru pesmu i rekli smo zašto se ne bi i prijavili na EMU, koja je najveći muzički festival u Sloveniji i super je što se tiče promocije nove pesme i 02_alex_1novog projekta. :)
Možete li nam reći nešto o vašoj pesmi?
- Pesma je veoma pozitivna i govori kako se ljudi trebaju držati zajedno. Ako ćemo se držati zajedno sve če biti lakše!
Ovo će biti jedna najjačih EMA do sada. Koga smatrate najvećom konkurencijom?
- Pa, veselimo se što će EMA opet biti onaj veliki festival kojog se sećamo kad smo bili mali. Veseli nas što je konkurencija ove godine stvarno jaka. To će napraviti EMU još zanimljivijom, zbog toga će dobiti i još više publiciteta u medijima. Stvarno se radujemo EMI! :)
Koje su vaše omiljene evrovizijske pesme?
- Kako se naš performans bazira na šou programu, tako su nam najdraže one pesme koje su na sceni napravile najveći šou. Na Evroviziji je bilo stvarno dosta jakih izvođača koji su nam ostali u sećanju baš zbog toga. A sa druge strane bilo je i puno onih koji su stvarno kvalitetni i njih ne smemo zaboraviti. Stvarno je teško reći koja pesma nam je najomiljenija jer ih je stvarno puno. Hajde da kažemo Måns Zelmerlöw – Heroes. Ona stvarno ostaje u sećanju zbog odličnog nastupa.
Da li bi bili ljubazni da za naše čitaoce otkrijite neki interesantan detalj o sebi? Nešto što ne zna baš svako.
- Naravno! Ako ćete gledati EMU, videćete pande. A u kom obliku, nek ostane skriveno do EME. :D
Momci, puno vam hvala na odvojenom vremenu. Verujem da svi jedva čekaju da vide vaš šou.
- Bilo nam je zadovoljstvo! Pozdrav za sve ESC fanove! ;)