clemens

Clemens: Moja pesma će vam nabaciti osmeh na lice

Polufinala EME su zakazana za ovaj vikend, pa je vreme da intervjue sa učesnicima polako privodimo kraju. Danas smo pričali sa Klemensom, koji je debitovao na EMI 2015 sa pesmom Mava to.

Koja je bila tvoja prva reakcija kada su ti rekli da ćeš učestvovati na EMI 2017?

– Bio sam zaista iznenađen i počastvovan kada su me pozvali i rekli da ću biti deo EME! To mi zaista mnogo znači! :)

Šta se sve dogodilo od tvog poslednjeg nastupa na EMI?

- Mnogo toga se dogodilo! Napravio sam dosta nove muzike, uključujući pesme Vse bo kul, A si sploh tista, Jst bi te Mel i Light it up. Gostovao sam u mnogim emisijama, dosta putovanja i moja baza fanova raste svakim danom. Ja sam zaista srećan kako su se stvari oko mene razvile.

Možeš li nam reći nešto o svojoj pesmi?

- Moja pesma je baš u mom stilu, tako da je fanki, zabavna, ima dobre vibracije i kada je slušate osmeh će vam sigurno biti na licu. Ne mogu da dočekam da je čujete!

Koga smatraš najvećim konkurentom na EMI?

– Verujem da će svi takmičari dati sve od sebe na EMI, tako da ne mogu da istaknem nikoga posebno. Moraćemo da čujemo pesme i pogledamo šou naravno!

Tvoja omiljena evrovizijska pesma?

- Moram reći dve. To su Samo Ljubezen od Sestara i Marijina Molitva!

Da li bi bio ljubazan da našim čitaocima otkriješ nešto zanimljivo o sebi?

– Moje pravo ime je Klemen Mramor i pored pevanja i pisanja pesama, radim kao glumac i dosta sinhronizacije crtanih filmova! Imam veliku strast za hranom! Obožavam da kuvam! :) Možete da zapratite moj Instagram profil clemens_music, kao i facebook stranicu: clemensofficial! Nadam se da ćete voleti moju pesmu i uživati u nastupu!

Podsetimo se Clemensovog prethodnog nastupa sa EME.