Foto: SMRTV
Foto: SMRTV

Valentina Moneta četvrti put ide na Evrosong. Ovog puta u duetu!

Radio-televizija San Marina odlučila je da njeni predstavnici na 62. Pesmi Evrovizije budu Valentina Moneta i Džimi Vilson. Oni će pevati pesmu „Spirit Of The Night“, za koju muziku potpisuje Ralf Zigel, višestruki povratnik na ovo takmičenje u svojstvu autora, dok su tekst napisali Stiven Barnakl i Juta Staudenmajer.

Iza pesme stoji producentska kuća Jupiter Records, dok je spot radila holandska kompanija „EM Film Works“ pod rediteljskom palicom Ernesta Meholija. Lokacija snimanja spota bio je čuveni klub „P1″ u Minhenu.

Valentina je poznata evrovizijskoj publici kao trostruka predstavnica San Marina, tri godine zaredom, 2012, 2013. i 2014. kada je jedini put uspela da se domogne velikog finala. Džimi je američki muzičar, pevač i glumac u mjuziklima. Dolazi iz Detroita, a kasnije se nastanjuje u Frankfurtu. Glumio je Majkla Džeksona u mjuziklu „Sisterella“ i Baraka Obamu u mjuziklu „Hope“. Učestvovao je u trećoj sezoni poljskog šou programa „Must Be the Music“ 2012. gde je stigao do polufinala.

San Marino će nastupiti u drugom polufinalu, 11. maja.

Poslušajte pesmu „Spirit Of The Night“!

FORUM: San Marino 2017.

Izvor
  • SMRTV