Pobednici: Nemanja Ćendić i Nikola Jakovljević
Pobednici: Nemanja Ćendić i Nikola Jakovljević

Nemanja Ćendić i Nikola Jakovljević pobednici EuroSTADIONsong karaoka!

U utorak 25. aprila je u Stadion Shopping centru u Beogradu održano 10. takmičenje u pevanju evrovizijskih karaoka „EuroSTADIONsong karaoke″ u organizaciji OGAE Srbija i Stadion šoping mola. Nastupilo je 14 takmičara koji su izvodili poznate evrovizijske hitove. Četvoročlani žiri u sastavu Tijana Bogićević, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Sanja Vučić, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2016, Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2015 i Nevena Božović, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2013 (Moje 3) i predstavnica Srbije na dečjoj Pesmi Evrovizije 2007, odlučio je da pobedu na ovogodišnjem izdanju evrovizijskih karaoka odnesu Nemanja Ćendić i Nikola Jakovljević. Oni su izveli ukrajinsku pesmu iz 2007. Dancing Lasha Tumbai i prikupili simpatije žirija i publike svojim veoma interesantnim nastupom.

Voditelj programa bio je poznati glumac Zoran Pajić, koji je na početku predstavio članice žirija. Nevena, Bojana i Sanja su Tijani poželele puno sreće u Kijevu, rekavši da treba da se opusti i da uživa što više može. Tijana je na Zoranovo pitanje za nastup u Kijevu rekla da će na sceni sa njom biti plesač i da će njih dvoje imati interakciju tokom izvođenja pesme. Nakon uvodnog, Tijana je izašla na binu, otpevala svoju evrovizijsku pesmu i dobila veliki aplauz prisutne publike.

Predstavnica Srbije u Kijevu: Tijana Bogićević

Predstavnica Srbije u Kijevu: Tijana Bogićević

Nakon što je Tijana probila led, na scenu su stupili takmičari i svojim interpretacijama manje ili više impresionirali žiri. Pored Nemanje i Nikole, najbolje su se pokazali Tijana Vučković, koja je sa pesmom „In Too Deep“ osvojila drugo mesto, i Stefan Aćimović, zauzevši treće mesto sa australijskom pesmom „Tonight Again“.

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje karaoka:

https://www.facebook.com/OgaeSerbia/videos/1278265948923636/

Za najbolje takmičare nisu izostale ni vredne nagrade:

1. mesto: 15.000 dinara za kupovinu u Roda marketima, poklon zlatare Pjer i jedan par obuće Šafran;

2. mesto: 5.000 dinara za kupovinu u Roda marketima i jedan par obuće Šafran;

3. mesto: jedan par obuće Šafran.

Proglašenje pobednika:

https://www.facebook.com/OgaeSerbia/videos/1278349512248613/

Konačni rezultati glasanja (kliknite na sliku za uvećan prikaz):

RezultatiKaraoke2017

 Pogledajte fotografije (Foto: Ivan Simonović / Natalija Marjanović):