Samo tačan pojam
Traži u naslovima
Traži u sadržaju
Traži u komentarima
Traži u člancima
Traži na stranama
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filtriraj po kategorijama
Albanija
Andora
Australija
Austrija
Azerbejdžan
Belgija
Belorusija
Blog
Bonus
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka Republika
Crna Gora
Danska
Dečja Pesma Evrovizije
Estonija
Evrovizija 2015
Evrovizija 2016
Evrovizija 2017
Evrovizija 2018
Finska
Francuska
Grčka
Gruzija
Holandija
Hrvatska
Intervjui
Irska
Island
Italija
Izrael
Jermenija
Kipar
Letonija
Lični utisak
Litvanija
Luksemburg
Makedonija
Malta
Maroko
Mađarska
Moldavija
Monako
Nemačka
News in English
Norveška
OGAE vesti
Poljska
Portugalija
Rumunija
Rusija
San Marino
Slovačka
Slovenija
Španija
Srbija
Švajcarska
Švedska
Turska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Ukrajina
Uncategorized
Vesti
Zemlje
KCGrad_ESC2017

Kolektivno gledanje finala Pesme Evrovizije u KC Grad

Finale 62. Pesme Evrovizije nas očekuje u subotu, 13. maja od 21 čas. Ako biste radije da prenos iz Kijeva gledate u većem društvu nego kod kuće, u Kulturnom centru GRAD organizuje se kolektivno gledanje najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Od marta ove godine, u KC Gradu kolektivno se gleda famozni rijaliti šou „RuPaul’s Drag Race“ uz nastupe lokalnih dreg kraljica. Kako je u subotu, 13. maja, finale Pesme Evrovizije, odlučeno je da se napravi poseban ESC + RPDR Viewing Party. Interesantno je da se pomenuti rijaliti šou prikazuje na Logo TV koja će drugu godinu zaredom prenositi finale Evrosonga na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Veče počinje u 19h kada će se uz, za tu priliku posebno pripremljen koktel, Pink Lemonade, gledati bonus delovi prethodne epizode i nova, emitovana samo nekoliko sati pre toga.

Od 21h će se glasno i strasno pratiti predstavnici evropskih zemalja, njihove pop uzdanice, vrtoglave koreografije, drečavi i oni manje upadljivi kostimi i sve ostalo što donosi Evrovizija. U prostoru kapaciteta nekoliko stotina ljudi, finale će se pratiti na dve projekcije. Do kraja glasanja ulaz će biti besplatan, nakon čega se ulazi u noćni deo programa za koji cena ulaznice iznosi 300 dinara.

RPDR Serbia DJs (Alek Bošković i Vojkan Bećir) puštaće od ponoći najveće evrovizijske hitove u kombinaciji sa aktuelnim pesmama današnjih top lista, ali i pesme takmičara koji su prošli kroz RuPaul’s Drag Race. Besramna guilty pleasure kolekcija biće posebno začinjena lipsync izvođenjem hitova koje ste mislili da nikada nećete čuti u klubu, jer domaćice večeri su i performerke iz kolektiva Wyrd Sisters.

Predstavnik Švedske, Robin Bengtson, vas video porukom koju možete pogledati OVDE, poziva na okupljanje na ovom beogradskom događaju.

Kulturni centar GRAD nalazi se u beogradskoj Savamali, u Ulici Braće Krsmanović 4.

Više informacija o ovom događaju možete naći na:
fb.com/groups/RPDRserbia
fb.com/events/141990519674062