CoverKaraoke

OGAE Srbija vas poziva na evrovizijske karaoke u BIG FASHION šoping centru!

U susret 63. Pesmi Evrovizije u Lisabonu (Portugalija), OGAE Srbija i BIG FASHION šoping centar organizuju 11. takmičenje u pevanju evrovizijskih karaoka!

Ovo tradicionalno takmičenje, organizuje se u centralnom atrijumu BIG FASHION šoping centra (Višnjička 84) u Beogradu u subotu 21. aprila u 18 časova, kao centralna manifestacija povodom 1. rođendana BIG FASHION šoping centra, a posetioci će imati priliku da uživaju u odličnim popustima tokom predstojećeg vikenda, od 21. do 22. aprila, ali i u drugim zabavnim aktivacijama za celu porodicu. 

Budi zvezda evrovizijskog karaoke takmičenja! Pokaži svoje glasovne mogućnosti, prijavi se na evrovizijsko karaoke takmičenje i osvoji vredne nagrade! Požuri i budi među 12 odabranih koji će se takmičiti u pevanju evrovizijskih hitova! Raspevaj se i uživaj u jedinstvenom muzičkom događaju u BIG FASHION šoping centru.

Pravo učešća imaju kandidati koji imaju najmanje 16 godina.

Voditelj programa je Zoran Pajić, naš popularni glumac, zvezda serije „Istine i laži“.

Pevačko umeće takmičara ocenjivaće žiri u sastavu:

  • Članovi grupe „Sanja Ilić i Balkanika“ – predstavnici Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije;
  • Tijana Bogićević – predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2017;
  • Luke Black - pevač i producent.

U ponudi je oko 600 pesama iz 50 zemalja, uključujući i pesme sa predstojeće Pesme Evrovizije. Prijave traju do 20. aprila u 20 časova!

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>