barbara dex 2018

Glasajte za najlošiji kostim i najbolji nastup Pesme Evrovizije 2018.

Nakon završetka 63. Pesme Evrovizije u Lisabonu i proglašenja Izraela za pobednika takmičenja, ostalo nam je još da vidimo koji izvođač će poneti, ne tako laskavo priznanje, za najlošije odevenog izvođača na ovogodišnjem takmičenju, tačnije ko će dobiti nagradu Barbara Dex 2018.

Ovu nagradu dodeljuju fanovi i publika, a možete i vi da glasate OVDE za onog predstavnika za koga smatrate da je bio najlošije odeven. Glasanje traje do nedelje, 20. maja do 12 časova, a pobednik će biti poznat dan kasnije.

SlavkoKalezic_BarbaraDex

Prošle godine, ovo neslavno priznanje dobio je predstavnik Crne Gore Slavko Kalezić koji je završio na 16. mestu u prvom polufinalu. Što se tiče same nagrade, Srbija je jedina zemlja, čiji su predstavnici čak dva puta osvajali ovu nagradu i to Milan Stanković (2010.) i grupa Moje 3 (2013.)

Glasajte za najbolji nastup!

OGAE Srbija na svom forumu organizuje glasanje za najbolji nastup na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije. Ukoliko želite da glasate i da se priključite diskusiji na našem forumu to možete učiniti OVDE. Glasanje traje do ponedeljka 21. maja do 23:59, a dan kasnije saznaćemo ko je po vašem mišljenju imao najbolji nastup na takmičenju!