Beovizija2019_polufinale_listici

Beovizija 2019: Preuzmite listiće za glasanje u polufinalu!

Ovogodišnja Beovizija, putem koje će se odabrati predstavnik Srbije na 64. Pesmi Evrovizije u Tel Avivu, sastojaće se od tri takmičarske večeri – 1. polufinale je na programu u sredu, 2. polufinale u četvrtak, dok će se finale održati u nedelju, 3. marta. Svako takmičarsko veče počeće u 21 čas, uz direktan prenos na kanalima RTS 1, RTS Svet, RTS HD i onlajn preko RTS Planete.

Domaći izbor za Evrosong uvek donosi određenu dozu napetosti i uzbuđenja, a kako bi vam užitak kraj malih ekrana bio potpuniji, pripremili smo vam glasačke listiće u vektorskom A4 formatu, koje možete da odštampate sebi, svojim ukućanima i prijateljima i tokom prenosa beležite utiske i ocenjujete svaku od 12 pesama koliko će se izvesti u svakom polufinalu. Budite i vi žiri i dobro se zabavite uz dvočasovni šou koji nas očekuje u RTS-ovim studijima 8 i 9. Bodujte pesme, vokalne mogućnosti izvođača, scenske nastupe i kostime i dodelite im određeni broj poena na osnovu opšteg utiska, npr. po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena) ili to učinite na neki drugi način koji želite.

Preuzmite listić za 1. polufinale

Preuzmite listić za 2. polufinale

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>