sergej lazarev

Rusija predstavila pesmu – Sergej Lazarev peva „Scream“ u Izraelu!

Kao i prethodnih nekoliko godina ruska radio-televizija odlučila je da svog predstavnika na takmičenju Pesme Evrovizije izabere internim putem. Tako je pre nekoliko nedelja objavljeno da će predstavnik Rusije u Tel Avivu biti Sergej Lazarev, koji je već predstavljao Rusiju na Evrosongu 2016. godine u Štokholmu, gde je osvojio visoko 3. mesto s pesmom „You are the only one“. Danas je objavljena njegova ovogodišnja evrovizijska pesma koja nosi naziv „Scream“, za koju je urađen i vrlo zanimljiv video spot.

Kao i pesmu „You are the only one“ iz 2016. godine i ovgodišnju numeru potpisuju Filip Kirkorov i Dimitris Kontopulos, dok je autor teksta Šeron Von. Inače pesma je snimljena u pratnji moskovskog simfonijskog orkestra i autori je opisuju kao snažnu baladu sa epskim momentima. Sergaj Lazarev nastupa 16. maja u drugom polufinalu.

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>