Foto:  Đorđe Bukvič
Foto: Đorđe Bukvič

Grupa Hurricane sav svoj deo prihoda od pesme „Tuturutu“ donira Fondaciji Novak Đoković

Naše nesuđene predstavnice na Evroviziji 2020. članice grupa Hurricane, odlučile su da se uključe u borbu protiv virusa koji je uzdrmao Srbiju, ali i ostatak sveta.

Kako se navodi u saopštenju grupe, s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u zemlji i regionu, izazvane koronavirusom, i vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, grupa Hurricane odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma ,,Tuturutu“ na platformi YouTube i putem digitalne distribucije, donira Fondaciji „Novak Đoković“.

Dodaje  se kako se grupa nada da će ovim potezom pomoći onima kojima je pomoć u ovom trenutku i te kako potrebna, kao i da će pomoć otići u prave ruke.

Ističe se da je grupa je najavila i novu pesmu ,,Foliro“ koja će se pojaviti uskoro, i da će celokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla biti uplaćen na račun Fondacije. Navode da će, po trenutnoj proceni, ova donacija će iznositi oko četiri miliona dinara.

„Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor i da je on naš najbolji, ne samo sportista, nego i pravi prezenter Srbije u svetu, kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu“, ističe se u saopštenju grupe Hurricane.