Foto: Hurricane Facebook page
Foto: Hurricane Facebook page

„Loco Loco“ je srpska pesma za Roterdam

Grupa „Hurricane“, prošlogodišnje pobednice Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pesmi Evrovizije. Fanovi takmičenja prošle godine pevali su „Hasta la vista“ i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku – „Loco Loco“ biće pesma Srbije za Evrosong 2021.

„Loco Loco“ se priprema u studiju od prošle godine, a u toku su finalni detalji na kojima radi ovogodišnji autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. Sanja Vučić, kao i prošle godine, autor je teksta.

Jedan od najpoznatijih muzičkih producenata sa ovih prostora, Darko Dimitov, priključio se timu Srbije. Darko poručuje da „koncept koji predstavljamo ove godine Evropi jeste evrovizijska pesma, ali ne samo to – pesma je klupska i moderna, spremna za radio stanice širom Evrope.. Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da pesma ispunjava kriterijume kako publike, tako i stručnog žirija“.

Nemanja Antonić je autor prošlogodišnje pobedničke pesme na Beoviziji. Navodi da je „rad na ovakvoj pesmi projekat koji se radi u fazama, i to je suština celog timskog rada. Od grupe ‘Hurricane’ se očekuje određeni format, što ćemo i realizovati, ali sa idejom da ostavimo još bolji utisak i još hitičniju pesmu.“

Premijera pesme i spota grupe „Hurricane“ za Pesmu Evrovizije 2021. očekuje nas početkom marta.

Izvor