VICTORIA_a_little_dramatic

VICTORIA objavila spisak potencijalnih evrovizijskih pesama

VICTORIA, predstavmica Bugarske na predstojećoj Pesmi Evrovizije, objavila je spisak potencijalnih pesama za Roterdam. Pet od šest pesama će se naći na njenom EP izdanju “a little dramatic” koje izlazi uskoro. 

Nazivi pesama su:

  • UGLY CRY (objavljena u novembru)
  • Imaginary Friend
  • Dive Into Unknown
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song
  • Growing Up Is Getting Old

Prva pesma koja će doživeti premijeru je „Imaginary Friend“. Ona će biti objavljena 14. februara na eurovision.icard.com, kao i na zvaničnom YouTube kanalu pevačice.

Ovim povodom, VICTORIA je izjavila: „Ostalo je manje od 3 dana do izlaska moje prve pesme sa EP izdanja a little dramatic. Ponosna sam što konačno mogu da podelim moju novu muziku sa svetom. Ovo bi bilo nemoguće bez BNT-a, Ligne i iCard-a, koji drugu godinu zaredom prave moje evrovizijsko putovanje mogućim. Zahvalna sam na podršci mom neverovatnom timu. Imali smo ambiciozan zadatak da objavimo ne jednu, već pet novih pesama i nadam se da će ljudi uživati u njima“.

VICTORIA_a_little_dramatic_songs

Nakon što sve pesme budu predstavljene, biće pokrenuta posebna onlajn platforma koja će dopustiti fanovima širom sveta da ostave komentare o potencijalnih 6 pesama. Ovi utisci će biti uzeti u obzir prilikom odabira evrovizijske pesme, a VICTORIA i njen tim će zatražiti i mišljenje muzičkih, televizijskih, radio i evrovizijskih stručnjaka kako bi doneli konačnu odluku.

65. Pesma Evrovizije biće održana 18, 20. i 22. maja, a Bugarska će se predstaviti u drugom polufinalu, 20. maja.