Foto: EBU
Foto: EBU

Srbija je u finalu Pesme Evrovizije 2022!

Predstavnica Srbije, Konstrakta, plasirala se u veliko finale 66. izdanja Pesme Evrovizije u Torinu. U finalu su se pored Srbije plasirali i predstavnici Belgije, Azerbejdžana, Finske, Australije, Estonije, Rumunije, Poljske, Švedske i Češke.

2. sf

Nažalost predstavnice Severne Makedonije i Crne Gore, Andrea i Vladana, nisu uspele da se plasiraju u finale najvećeg muzičkog takmičenja.

Nastup srpske predstavnice u polufinalu Pesme Evrovizije 2022


Inače, predstavnica Srbije prozvana je kao poslednji finalista Pesme Evrovizije 2022. tako da je do samog kraja bilo vrlo napeto i neizvesno za sve fanove srpske predstavnice.

Na pres konferenciji održanoj nakon druge polufinalne večeri, obavljen je žreb, ko će nastupati u kom delu final. Predstavnica Srbije je izvukla drugi deo finala. Producenti takmičenja odrediće naknadno u toku večeri, konačan redosled nastupa u finalu Evrovizije 2022.

Celu pres konferenciju možete pogledati u videu ispod:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>