PZE24_drugopolufinale

Večeras drugo polufinale „Pesme za Evroviziju 2024″

Drugo polufinale nacionalnog izbora Srbije „Pesma za Evroviziju 2024″, održaće se večeras sa početkom u 21 čas. U studiju 8 RTS-a na Košutnjaku večeras će nastupiti 14 takmičara, a njih 8, odlukom publike i stručnog žirija u odnosu 50%:50%,  izboriće plasman u veliko finale koje je na programu u subotu, 2. marta.

Takmičari u drugom polufinalu su:

1. Nadia Sudari

2. HydrogenNemoguća misija

3. Iva LorensDom

4. ZejnaNajbolja

5. Filip BalošDuga je noć

6. Nemanja RadoševićJutra bez tebe

7. YanxKolo

8. Kat DosaTajni začin

9. DžordžiLuna park

10. Dušan KurtićZbog tebe živim

11. Teya DoraRamonda

12. KonstraktaNovo, bolje

13. Milan BujakovićMoje tvoje

14. DurlanskiMuzika

Glasanje gledalaca trajaće 15 minuta nakon što svi takmičari nastupe, a glasa se slanjem rednog broja pesme na broj 5556. Sa jednog broja telefona može se glasati najviše 20 puta. Cena jedne poruke je 60 dinara sa PDV-om.

Svoj deo prihoda od pristiglih SMS poruka tokom sva 3 dana Pesme za Evroviziju 2024, RTS će, po tradiciji, donirati onima kojima su podrška i pomoć najpotpotrebniji. Ove godine, kompletan RTS-ov prihod od SMS-a otići će Udruženju „Zvončica“, za pomoć deci oboleloj od malignih i retkih bolesti.

Listić za glasanje možete preuzeti OVDE, odštampati, te u krugu prijatelja beležiti utiske i poene tokom prenosa.

ListiciZaGlasanje_PZE24

I ove večeri voditelji takmičenja biće Dragana Kosjerina i Slaven Došlo, koji će biti na glavnoj bini, kao i Kristina Radenković i Stefan Popović koji će se uključivati iz “green room-a”.

Osim gledalaca RTS-a koji će takmičenje moći da prate na programima RTS-a i preko RTS Planete, „Pesmu za Evroviziju“ videće i gledaoci širom Evrope i sveta na zvaničnom Jutjub kanalu Pesme Evrovizije.

Sve pesme dostupne su i na platformi RTS Planeta, kao i na striming platformama.