Foto: Sarah Louise Bennett / EBU
Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

Održana druga proba Srbije u Malmeu

U Malmeu su za vikend otpočele probe takmičara za predstojeću Pesmu Evrovizije, a danas je u Malme areni održana druga proba srpske delegacije. Kako navode na zvaničnom Eurovision Reddit nalogu, scenski nastup Teya Dore biće sličan onom na Pesmi za Evroviziju, ali sada nas očekuje veća stena, više magle, odnosno dima, dok će se na ekranima smenjivati animacije oblaka, zvezda i munja. Nastup se završava rascvetanim cvetom ramonde.

Interesantno je da je Teya na prvoj probi bila u čizmama, dok je na današnjoj bila bosa, što sugeriše da bi to mogao biti i konačni stajling koji ćemo videti u prenosu uživo. 

Prošle srede, održan je ispraćaj naše delegacije u holu RTS-a u Takovskoj ulici u Beogradu, a za Malme su otputovali u petak. U subotu je održana prva proba, dok su subotnje veče iskoristili za posetu Helsingborgu, gde je Teya bila gošća na koncertu Marije Šerifović, gde je pored evrovizijske „Ramonde“, otpevala i svoj hit singl „Džanum“. Teya će nastupiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2.