Barbara-Dex-720x340

Glasajte za Barbara Dex 2016!

Nakon završetka uzbudljivog finala Evrosonga 2016. godine i proglašenja Ukrajine za pobednika, ostalo nam je još da vidimo koji izvođač će poneti ne tako laskavo priznanje za najlošije odevenog izvođača na ovogodišnjem takmičenju, tačnije ko će dobiti nagradu Barbara Dex 2016!

Ovu nagradu dodeljuju fanovi i publika, a možete i vi da glasate OVDE za onog predstavnika za koga smatrate da je bio najlošije odeven. Glasanje traje do subote, 21. maja do 12 časova, a pobednik će biti poznat dan kasnije.

niederlande506_v-ardgalerie

Prošle godine ovo neslavno priznanje dobila je predstavnica Holandije Trajntje Osterhojs sa dobijenih 1324 glasova, a odmah iza nje na drugom mestu našla se naša predstavnica Bojana Stamenov, pa je tako Srbija zamalo mogla da dobije po treći put ovu nagradu. Naime Srbija je rekorder što se tiče nagrade Barbara Dex jer smo je jedino mi dobili već dva puta i to 2010. godine kada nas je predstavljao Milan Stanković i 2013. godine kada su nas predstavljale Moje 3. 

Nadamo se da ove godine nagrada neće otići našoj predstavnici Sanji Vučić ZAA čija je haljina i stajling, već izazvala mnoge reakcije na društvenim mrežama i evrovizijskim forumima.

Jedan komentar

  1. Mario

    Bugarska – Poli Genova
    (Barbara Dex Award)