IMG_2246

Bojana, Aleksa i Danica spremni za nacionalni izbor

OGAE Srbija, organizacija za promociju Pesme Evrovizije i predstavnika Srbije na ovom takmičenju, u saradnji sa UŠĆE Shopping Centrom, organizovala je večeras predstavljanje i druženje sa našim kandidatima za Evrosong 2015:  Bojanom Stamenov, Aleksom Jelićem i Danicom Krstić.

Pred mnogobrojnom publikom i velikim brojem medija u punom centralnom holu UŠĆE Shopping Centra, Bojana, Aleksa i Danica pričali su nam o svojim karijerama, dosadašnjim nastupima, o tome kako su počeli da se bave pevanjem i svojim uspesima. U prvom bloku, Bojana je pevala poznati hit Jessie J – Price Tag, Danica svoju pop pesmu – Ljubav šapuće, a Aleksa svoj hit Mila.

Naši kandidati su pokazali izuzetno znanje u poznavanju Pesme Evrovizije, učestvujući u kvizu i odgovarajući na zanimljiva evrovizijska pitanja koje im je postavljao voditelj – glumac Zoran Pajić, a na zadovoljstvo prisutne publike.

U drugom bloku, naši kandidati su izrazili veliko zadovoljstvo koje su ostvarili saradnjom sa kompozitorom Vladimirom Graićem i time da će se u nedelju 15. februara boriti za predstavnika Srbije u Beču. Vidno raspoloženi, Bojana, Aleksa i Danica nisu mogli mnogo da nam otkriju o nastupu na nacionalnom izboru, ali su istakli da je svako zadovoljan sa svojom pesmom, da trenutno rade na nastupima i da publika može očekivati zanimljiv i uzbudljiv šou.

O koliko se dobrim pevačima radi, publika je imala priliku da se uveri sa Bojaninom interpretacijom poznatog hita Pointer Sisters - I’m so excited, Danicinom interpretacijom narodne izvorne pesme Lepe li su nano Gružanke devojke (pop-rok verzijom) i Aleksinim i Bojaninim izvođenjem Aleksine pesme Ludi i mladi.

Nakon završetka programa, Bojana, Aleksa i Danica su se družili i slikali sa publikom i davali intervjue mnogobrojnim medijima. 

Delić atmosfere pogledajte u galeriji. Fotograf Aleksandar Pešić.

Za više fotografija kliknite na donji link.

VIDEO REPORTAŽA: Pogledajte nastupe Bojane, Danice i Alekse

Prvi blok pesama

Bojana Stamenov – Price Tag

Danica Krstić – Ljubav šapuće

Aleksa Jelić – Mila

Drugi blok pesama

Bojana Stamenov – I’m so excited

Danica Krstić – Lepe li su nano Gružanke devojke (rock verzija)

Aleksa Jelić feat. Bojana Stamenov – Ludi i mladi

Jedan komentar

  1. milica cvetkovic

    aleksa <3 !!!!