7rodjendan_foruma

7. rođendan foruma OGAE Srbija

Dragi posetioci, danas slavimo 7. rođendan vašeg i našeg evrovizijskog foruma. Forum OGAE Srbija je pokrenut 9. aprila 2008. godine, neposredno pre Pesme Evrovizije u Beogradu. Vremenom se širio, privlačio nove članove i postao najposećeniji evrovizijski forum u regionu. Svakako se radi o mestu koje nikako ne treba zaobići kada je diskusija o najvećem muzičkom takmičenju u pitanju. 

Cilj OGAE Srbija foruma je razmena mišljenja i informacija u vezi sa Pesmom Evrovizije i drugim muzičkim dešavanjima, kao i povezivanje ljudi sa sličnim interesovanjima. Osim muzičkih tema, na njemu se može diskutovati i o televizijskom programu, sportu, ali i mnogim drugim neobaveznim temama. Takođe, možete učestvovati u forumskim igrama poput Forum Song Contest-a i Srbovizije. Pristup forumu imaju svi registrovani korisnici. Registracija korisničkog naloga na OGAE Srbija forumu je besplatna i jednostavna, pa vas pozivamo da ako već niste član, pridružite nam se jer želimo da čujemo i vaše mišljenje.

PRIDRUŽITE SE FORUMU!

Povodom rođendana foruma, pozivamo vas da nam kažete zašto volite Pesmu Evrovizije i koliko vam znači diskusija o ovom takmičenju, a najzanimljviji odgovor ćemo nagraditi sa dva promotivna CD izdanja: Takasa – You and me (Švajcarska 2013) i Anouk – Birds (Holandija 2013). Odgovore putem formulara možete slati danas i sutra.

Dobitnik promotivnih CD izdanja je Milan Pavlović. Čestitamo!

Pobednički komentar:
„Uvek se radujem Evroviziji,
kada je u maju vidim na televiziji,
kada čujem evropske zvuke,
kada i posvađani pruže ruke,
a dok lete poeni na sve strane,
čekam da poneki kod nas zastane,
da osetimo i mi neku moć,
da s društvom ostanem duboko u noć“