BNL_stranica

Bojana snimila novi spot

Bojana Stamenov, nakon promotivnog spota koji je urađen za pesmu „Beauty Never Lies“ koji je sačinjen od video snimaka evrovizijskih fanova širom sveta koji pevaju našu ovogodišnju pesmu, snimila je i profesionalni spot.

Bojana_spot1Vladimir Graić i evrovizijski tim odlučili su da urade čak tri verzije spota, i to na srpskom, engleskom i španskom jeziku.

Snimanje je obavljeno u predivnom ambijentu dvorca Dunđerski u Kulpinu. Produkcija „La Fabrica“ i plesni studio „Fluid Dance“ pomoći će ovim spotom Bojani da pošalje poruku pesme na sva tri jezika.

Stilista Bojane Stamenov u ovom spotu je čuveni srpski kreator Igor Todorović, koji je zadužen za izgled naše predstavnice, kako u toku priprema, tako i na samoj Pesmi Evrovizije u Beču.

Spot je sniman filmskom kamerom RED, a gledaoce očekuje premijera uskoro na programima Radio-televizije Srbije.

 

 

Inače, pripreme za ovogodišnji nastup Bojane Stamenov na Evroviziji su uveliko u toku.

Pripreme teku odlično. Imamo četiri prateća vokala koji će ići sa Bojanom u Beč. Ne smemo da otkrivamo detalje, ali biće veselo i nama i publici, rekla je koreograf Milica Cerović za Best portal.

Na probi je bila i Sanja Bogosavljević, devojka koja je bila deo ekipe koja je sa Marijom Šerifović donela Srbiji pobedu.

Meni je ovo treća po redu Evrovizija i nadam se da će biti treća sreća. Nadamo se dobrom plasmanu. Svaki put je novo iskustvo. Bojana je fantastična, puca nas adrenalin i radujemo se nastupu, kaže Sanja.

 

Izvor
  • RTS
  • Best portal

3 komentara

  1. Aleksandar

    Lepo sto ce se snimiti i pravi spot i to na razlicitim jezicima, mada je to trebalo uraditi i pre zakljucenja prijava :)

  2. vili

    Gde nadjose Olivera da peva pratece…izgleda jezivo…

    • Zeljko Stojanovic

      Izgleda jezivo Jer se tebi nesvidja? Koji si greh od coveka….razliticost je lepa a ne jeziva….a drugo Onaj koji je stvorio sve nas nepravi nikad greske….. A na tebi je da se vratis ljudskosti koju si u medjuvremenu izgubio… Toliko o tome kad neko nekom nije po njegovoj volji….