Foto: Andres Putting (EBU)
Foto: Andres Putting (EBU)

Prva proba Srbije

Dragi posetioci Evropesma.org, tim OGAE Srbija vas pozdravlja iz Beča, gde je upravo održana prva proba Srbije. Bojana Stamenov i njen tim su po prvi put javno prikazati šta su nam spremili za nastup. 

Bojana će nastupati u sivoj haljini, koja ima sjajne elemente u nekim delovima i po svemu sudeći će izgledati kao prava diva. Prateći vokali ulaze na scenu noseći zastave, dok im je lice prekriveno belim maskama i nose bela odela. Kada pesma dobije svoj brži ritam, prateći vokali skidaju odela i ostaju u različitim kostimima, kojima dominiraju crna, roza i žuta boja.

Nastup obiluje simbolikom koju i pesma Beauty never lies nosi, a Bojana je na probi zaista pokazala da je besprekorna pevačica, jer je zvučala kao sa CD-a. Bojana će uskoro održati i prvi zvanični susret sa medijima u pres centru.

Pogledajte deo nastupa:

Fotografije (@Andres Putting (EBU)):

6 komentara

  1. Lolo

    Stvarno ne razumem zasto uvek moraju da iskomplikuju evrovizijski nastup I da promene kostime i licni opis nasem predstavniku koji je imao odlican nastup prilikom plasmana za Evroviziju? Tako su unazadjeni I upropasceni bili nastupi Marka Kona, Milana Stankovica, Moje Tri! Pa sta uradiste Bojani, kakva joj je ovo kosa? Ona je najlepsa sa onim njenim pundjama I ukrasima za kosu! Zasto devojci menjate imidz, zasto izmisljate toplu vodu? Odavno smo shvatili da na Evroviziji pobedjuje dobra pesma I glas (Koncita je stala, otpevala I pobedila)! Zasto odvracati paznju sa Bojane I praviti guzvu na sceni? Zastave, Matrix kaputi, bla, bla, bla, toliko puta vec vidjeno!

  2. Pera

    Ove godine ce nas plasmana u finale kostati koreografija i garderoba prvenstveno pratecih vokala, kao sto nas je dosta poena u polufinlau a narocito u finalu 2010 kostala koregorafija iste autorke koja je radila i ove 2015 i garderoba te 2015, plasman u finale 2014 je unistila garderoba a lose pevanje nas plasman 2009.

  3. Zoran

    I nadam se da onaj selfi definitivno neće ponoviti.

  4. Zoran

    Mislim da različiti kostimi zaista odudaraju. Jasna mi je ta poruka, Yes I’m different and it’ ok, ali ipak. Sve je nekako šareno (još i ako zastave budu bile), bojim se da oni koji budu čuli pesmu po prvi put kada bude polufinale neće najbolje shvatiti poruku.

  5. vili

    Da li su to konacni kostimi pratecih vokala? I na sajtu evrovizije pise da zastave nece biti bele boje, pa znate li nesto o tome?