Foto: RTS
Foto: RTS

Predstavljena Lenina pesma

„Lenina pesma“ sa kojom će Lena Stamenković predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Dečjoj Pesmi Evrovizije, 21. novembra u Sofiji, predstavljena je danas na prvom programu Radio-televizije Srbije, u specijalnoj emisiji „U susret Dečjoj pesmi Evrovizije: Lenina pesma“. Muziku za ovu kompoziciju napisala je Leontina Vukomanović, dok su tekst zajedno napisale Lena Stamenković i Leontina. Aranžman potpisuje Dušan Alagić koji je ovom prilikom izveo klavirsku verziju pesme.

Muzički gosti emisije bili su Jelena Tomašević sa kojom je Lena zajedno otpevala „Oro“, Nevena Božović sa kojom je izvela „Molitvu“, a osim nje, Lenu su podržale i Emilija Đonin, prošlogodišnja predstavnica Srbije na ovom takmičenju, kao i Sonja Škorić, naša predstavnica na Dečjoj Evroviziji 2010. Ona je svoju pesmu „Čarobna noć“ otpevala u duetu sa Lenom.

Osim ličnog predstavljanja ove talentovane 11-godišnje devojčice, o njoj su pričali i Tamara Dragičević, Viktor Savić, Milica Cerović, Nataša Drakulić, Mateja Vukašinović, Dunja Jeličić… Emisiju je vodila Dušica Spasić.

8 komentara

  1. ivana

    lena je najvece cudo koje sam videla i najlepsi andjeo …cesto gledam njenu pesmu od selin.d kako je otpevala i placem i cudim se…zaboga,,da li je ona zaista dete?LENO..nadam se da vidis milion poljubaca od mene i moje dece….uz tebe smo svim srcem…..samo NAPRED LENO

  2. Milena

    Najlepši, čist glas i najtačnije pevanje je imao mali David, ali dobro… Lena je sjajna, takođe. Pesma je ista kao i ostale – koračnica. Dosadno, ravna linija do bezveznog. Ne šminkajte dete, šta vam je?!

  3. Slusalac

    Pesma mi se ne dopada ni malo. Mala je energičnija, moglo je nesto u njenom stilu. Drugo, zar u zemlji Srbiji ne postoji kompozitor za Mariju Serdar, koja ima svetski glas i koja bi garantovano odnela pobedu. Ne volim ovo forsiranje klinaca od strane Leontine i njene ekipe „čarobnjaka“.

    • BoYaNa

      Savrseno receno….pored onakvog glasa…sve su reci suvisne i dalje u Srbiji ne moze nista a da nije preko nekih veza !

  4. Maja

    Glas caroban. Lena preslatka. Pesma mlaka i neostavlja neki utisak :( . Steta!!!

  5. Maja

    Ako je decja pesma evrovizije, pustite je da bude dete. Ovako lepoj devojcici, koja zraci nije potrebna maska! Bravo Leno!

  6. PP77

    Po meni pesma nema jacinu kakve su imale Carobna noc 2010 i Pisi mi 2007 i mislim da ova pesma zahteva mnogi jaci i bolji vokal nego sto ga ima Lena. Puno srece, ali ne vidim ovu pesmu u TOP 3 kao sto su bile plasirane nase pemse iz 2010 i 2007, a ni cak u TOP 5.

  7. Lena

    Leno isto ime imamo i prelepo pevas