Srbija_balon

Srbija predstavlja evrovizijsku pesmu 12. marta

Radio televizija Srbije (RTS), večeras je saopštila da će u subotu, 12. marta biti predstavljena kompozicija sa kojom će se Srbija predstaviti na Pesmi Evrovizije u Stokholmu.

Pesma će biti prezentovana u okviru specijalne emisije pod nazivom „Pesma Srbije za Evropu“, koja je na programu od 21 čas na prvom programu RTS-a.

Ovih dana se u srpskoj štampi pojavljuju različite špekulacije i predviđanja ko bi Srbiju mogao da predstavlja u Stokholmu, pa se tako pominju imena grupa Frajle, ZAA, Balkanike i sl. Međutim šta je od toga istina saznaćemo vrlo brzo.

Srbija će nastupiti u drugom polufinalu 61. „Pesme Evrovizije“.

Polufinala su zakazana za 10. i 12. maj, dok je Veliko finale 14. maja u Globen areni u Stokholmu, uz direktan prenos na RTS-u.

U iščekivanju novog predstavnika podsetimo se nastupa naše prošlogodišnje predstavnice Bojane Stamenov, koja je osvojila 10. mesto.

Jedan komentar

  1. maRKO

    daleko bilo od ovoliko pevaca vi birate neke koji neznaju sta je pop muzika strasno necete ni uci u finale bolje da ste marka kona pozvali.. svake kodine sve gore.. od ovoliko pevaca vi birate najgore, napr sasa kovacevic,emina jahovic,ivana jordan,nikolija, milica pavlovic, jelena karleusa,oliver ima ih toliko vi birate najgore strasno