Foto: RTS
Foto: RTS

Srbija večeras predstavlja pesmu za Stokholm

Radio-televizija Srbije večeras u 21.00 na Prvom i Satelitskom programu prikazuje specijalnu emisiju „Pesma Srbije za Evropu“. Gledaoci će moći premijerno da čuju pesmu Goodbye, kojom će Sanja Vučić ZAA predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Muziku i tekst srpske pesme u Stokholmu napisala je Ivana Peters, a aranžman i produkciju potpisuju Ivan Ilić i Uroš Marković. Pesma „Goodbye“ je emotivna i moćna, ljubavna pesma koja šalje snažnu poruku o nasilju nad ženama. Srpska verzija pesma nosi naziv Iza osmeha.

RTS je ove godine angažovao svoje autorske i produkciono-tehničke kapacititete, pa će Sanja Vučić ZAA pevati uz podršku članova Simfonijskog orkestra i Big benda RTS-a. Ovakvim izborom RTS pruža se ne samo deklarativnu, već i direktnu podršku mladim i talentovanim ljudima u Srbiji.

Voditelji

Voditelji

Gledaoci će kroz emisiju upoznati Sanju, njene snove, želje i strahove. Njen ogroman talenat i raskošni glas nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Voditeljski četverac biće zadužen za raspoloženje u studiju – Slobodan Šarenac proveriće da li naša predstavnica ima takmičarski duh i da li će ostaviti srce na terenu, Vlada Jelić brinuće o tome zna li da peva i to prvi objaviti u vestima, Dejan Pantelić će kviz pitanjima da je izvede iz takta, dok će Milan Popović zaviriti u njenu dušu i proveriti da li u svom koferu za Evropu nosi zastavu Srbije.

Seka Sablić i Sanja Vučić

Seka Sablić i Sanja Vučić

Saznajte i zašto je Seka Sablić specijalni gost emisije i Sanjinog srca. Čućete šta će naša predstavnica, inače student Filološkog fakulteta u Beogradu, imati da kaže ljubiteljima Evrosonga na portugalskom, arapskom, italijanskom, francuskom i engleskom jeziku.

Ivana Peters i Ivan Ilić

Ivana Peters i Ivan Ilić

Prenos možete pratiti putem televizijskih prijemnika na:

  • RTS 1
  • RTS Satelit

Putem interneta:

Izvor
  • RTS

3 komentara

  1. ljiljana

    refren je potpuno isti kao u pesmi Belorusije za eurosong,neverovatno…da li je neko uporedio

  2. Ivana

    Slicna je pesmi MOLITVA .Ne znam sta cemo mi na Evrosongu kada smo van zivota EU u svakom pogledu

  3. Živadin Perić

    Ako pevate na engleskom jeziku bićete 20 na listi.
    Ako pevate na srpskom jeziku bićete ubedljivo prvi .
    Ponosite se srpstvom.
    Ugledajte se na ĐOKOVIĆA