Samo tačan pojam
Traži u naslovima
Traži u sadržaju
Traži u komentarima
Traži u člancima
Traži na stranama
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filtriraj po kategorijama
Albanija
Andora
Australija
Austrija
Azerbejdžan
Belgija
Belorusija
Blog
Bonus
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka Republika
Crna Gora
Danska
Dečja Pesma Evrovizije
Estonija
Evrovizija 2015
Evrovizija 2016
Evrovizija 2017
Evrovizija 2018
Finska
Francuska
Grčka
Gruzija
Holandija
Hrvatska
Intervjui
Irska
Island
Italija
Izrael
Jermenija
Kipar
Letonija
Lični utisak
Litvanija
Luksemburg
Makedonija
Malta
Maroko
Mađarska
Moldavija
Monako
Nemačka
News in English
Norveška
OGAE vesti
Poljska
Portugalija
Rumunija
Rusija
San Marino
Slovačka
Slovenija
Španija
Srbija
Švajcarska
Švedska
Turska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Ukrajina
Uncategorized
Vesti
Zemlje
ESC2017_logo

Sutra počinje prodaja ulaznica za Pesmu Evrovizije u Kijevu

Nakon dužeg iščekivanja, prodaja ulaznica za predstojeću 62. Pesmu Evrovizije koja će se održati u Kijevu u Internacionalnom izložbenom centru, konačno će početi sutra, 14. februara u 19:15 putem sajta concert.ua. Tada će u prodaju biti pušten prvi kontigent od oko planiranih 70.000 ulaznica i biće ponuđene ulaznice za sva tri šoua (oba polufinala koja su na programu 9. i 11. maja i finale koje će se održati 13. maja), kao i za po dve generalne probe za svaki šou. Generalne probe podrazumevaju tzv. žiri šou, kada žiri gleda nastupe i na osnovu njih glasa, a to je dan ranije u odnosu na glavni šou čiji prenos ide uživo širom Evrope i počinje u 21h i porodični šou, koji je zapravo proba na dan samog događaja, ali u popodnevnom terminu.

Ukrajinski javni servis UA:PBC prodavaće ulaznice u saradnji sa kompanijom B-Ticket, koja je vlasnik veb-sajta concert.ua. Opseg cena biće od do 500€. Detaljni pregled cena po kategorijama još uvek nije dostupan. Ulaznice za članove OGAE klubova biće uskoro u prodaji.

„Zadovoljstvo nam je da će ulaznice za ovogodišnje takmičenje neminovno početi da se prodaju nakon kašnjenja. Dobili smo uverenja od ukrajinskog javnog servisa da su u concert.ua našli pravog partnera i ovo je najbolje rešenje za mnogobrojne fanove Pesme Evrovizije da mogu kupiti karte za mnogo očekivani šou ove godine u Kijevu. Sigurni smo da će svi oni koji kupe ulaznice biti dobrodošli u gradu domaćinu i dobro se provesti u maju.“ – rekao je Jon Ola Sand, izvršni supervizor Pesme Evrovizije.

Kako bi se osigurala fer distribucija karata, moguće je kupiti najviše 4 ulaznica po transakciji, mada ne postoji ograničenje koliko jedna osoba može kupiti ulaznica kroz više transakcija. Podsećamo da će predstavnik Srbije nastupiti u drugom polufinalu, 11. maja, a raspored zemalja po polufinalima možete da pogledate OVDE.

Izvor
  • eurovision.tv