ESC2017_logo

Sutra počinje prodaja ulaznica za Pesmu Evrovizije u Kijevu

Nakon dužeg iščekivanja, prodaja ulaznica za predstojeću 62. Pesmu Evrovizije koja će se održati u Kijevu u Internacionalnom izložbenom centru, konačno će početi sutra, 14. februara u 19:15 putem sajta concert.ua. Tada će u prodaju biti pušten prvi kontigent od oko planiranih 70.000 ulaznica i biće ponuđene ulaznice za sva tri šoua (oba polufinala koja su na programu 9. i 11. maja i finale koje će se održati 13. maja), kao i za po dve generalne probe za svaki šou. Generalne probe podrazumevaju tzv. žiri šou, kada žiri gleda nastupe i na osnovu njih glasa, a to je dan ranije u odnosu na glavni šou čiji prenos ide uživo širom Evrope i počinje u 21h i porodični šou, koji je zapravo proba na dan samog događaja, ali u popodnevnom terminu.

Ukrajinski javni servis UA:PBC prodavaće ulaznice u saradnji sa kompanijom B-Ticket, koja je vlasnik veb-sajta concert.ua. Opseg cena biće od do 500€. Detaljni pregled cena po kategorijama još uvek nije dostupan. Ulaznice za članove OGAE klubova biće uskoro u prodaji.

„Zadovoljstvo nam je da će ulaznice za ovogodišnje takmičenje neminovno početi da se prodaju nakon kašnjenja. Dobili smo uverenja od ukrajinskog javnog servisa da su u concert.ua našli pravog partnera i ovo je najbolje rešenje za mnogobrojne fanove Pesme Evrovizije da mogu kupiti karte za mnogo očekivani šou ove godine u Kijevu. Sigurni smo da će svi oni koji kupe ulaznice biti dobrodošli u gradu domaćinu i dobro se provesti u maju.“ – rekao je Jon Ola Sand, izvršni supervizor Pesme Evrovizije.

Kako bi se osigurala fer distribucija karata, moguće je kupiti najviše 4 ulaznica po transakciji, mada ne postoji ograničenje koliko jedna osoba može kupiti ulaznica kroz više transakcija. Podsećamo da će predstavnik Srbije nastupiti u drugom polufinalu, 11. maja, a raspored zemalja po polufinalima možete da pogledate OVDE.

Izvor
  • eurovision.tv