Samo tačan pojam
Traži u naslovima
Traži u sadržaju
Traži u komentarima
Traži u člancima
Traži na stranama
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filtriraj po kategorijama
Albanija
Andora
Australija
Austrija
Azerbejdžan
Belgija
Belorusija
Blog
Bonus
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka Republika
Crna Gora
Danska
Dečja Pesma Evrovizije
Estonija
Evrovizija 2015
Evrovizija 2016
Evrovizija 2017
Evrovizija 2018
Finska
Francuska
Grčka
Gruzija
Holandija
Hrvatska
Intervjui
Irska
Island
Italija
Izrael
Jermenija
Kipar
Letonija
Lični utisak
Litvanija
Luksemburg
Makedonija
Malta
Maroko
Mađarska
Moldavija
Monako
Nemačka
News in English
Norveška
OGAE vesti
Poljska
Portugalija
Rumunija
Rusija
San Marino
Slovačka
Slovenija
Španija
Srbija
Švajcarska
Švedska
Turska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Ukrajina
Uncategorized
Vesti
Zemlje
9rodjendanForuma

9. rođendan foruma OGAE Srbija

Dragi posetioci, danas slavimo 9. rođendan vašeg i našeg evrovizijskog foruma. Forum OGAE Srbija je pokrenut 9. aprila 2008. godine, neposredno pre Pesme Evrovizije u Beogradu. Vremenom se širio, privlačio nove članove i postao najposećeniji evrovizijski forum u regionu i dan danas privlači ljubitelje Evrovizije što potvrđuje statistika posećenosti i podatak da su ove godine u više navrata obarani rekordi u pogledu broja napisanih poruka tokom jednog dana (više od hiljadu), odnosno broju posetilaca koji su posetili forum u isto vreme.

Cilj OGAE Srbija foruma je razmena mišljenja i informacija u vezi sa Pesmom Evrovizije i drugim muzičkim dešavanjima, kao i povezivanje ljudi sa sličnim interesovanjima. Osim muzičkih tema, na njemu se može diskutovati i o televizijskom programu, sportu, ali i mnogim drugim neobaveznim temama. Takođe, možete učestvovati u forumskim igrama poput Forum Song Contest-a i Srbovizije. Pristup forumu imaju svi registrovani korisnici. Registracija korisničkog naloga na OGAE Srbija forumu je besplatna i jednostavna, pa vas pozivamo da ako već niste član, pridružite nam se jer želimo da čujemo i vaše mišljenje.

PRIDRUŽITE SE FORUMU!

U toku je izbor foruma za najbolju pesmu ovogodišnjeg Evrosonga, a jedini uslov da biste glasali je da ste član foruma i imate napisanih 30 postova. Ako još ne ispunjavate ove uslove, priključite se diskusijama, a potom i glasajte za svoje favorite u oba polufinala. Glasanje se odvija preko posebne veb aplikacije na forum.musicserbia.rs/ESC2017. Polufinalno glasanje traje do 16. aprila do 17h, nakon čega će uslediti glasanje za finale koje će se završiti 29. aprila.

IzborForuma_ESC2017