9rodjendanForuma

9. rođendan foruma OGAE Srbija

Dragi posetioci, danas slavimo 9. rođendan vašeg i našeg evrovizijskog foruma. Forum OGAE Srbija je pokrenut 9. aprila 2008. godine, neposredno pre Pesme Evrovizije u Beogradu. Vremenom se širio, privlačio nove članove i postao najposećeniji evrovizijski forum u regionu i dan danas privlači ljubitelje Evrovizije što potvrđuje statistika posećenosti i podatak da su ove godine u više navrata obarani rekordi u pogledu broja napisanih poruka tokom jednog dana (više od hiljadu), odnosno broju posetilaca koji su posetili forum u isto vreme.

Cilj OGAE Srbija foruma je razmena mišljenja i informacija u vezi sa Pesmom Evrovizije i drugim muzičkim dešavanjima, kao i povezivanje ljudi sa sličnim interesovanjima. Osim muzičkih tema, na njemu se može diskutovati i o televizijskom programu, sportu, ali i mnogim drugim neobaveznim temama. Takođe, možete učestvovati u forumskim igrama poput Forum Song Contest-a i Srbovizije. Pristup forumu imaju svi registrovani korisnici. Registracija korisničkog naloga na OGAE Srbija forumu je besplatna i jednostavna, pa vas pozivamo da ako već niste član, pridružite nam se jer želimo da čujemo i vaše mišljenje.

PRIDRUŽITE SE FORUMU!

U toku je izbor foruma za najbolju pesmu ovogodišnjeg Evrosonga, a jedini uslov da biste glasali je da ste član foruma i imate napisanih 30 postova. Ako još ne ispunjavate ove uslove, priključite se diskusijama, a potom i glasajte za svoje favorite u oba polufinala. Glasanje se odvija preko posebne veb aplikacije na forum.musicserbia.rs/ESC2017. Polufinalno glasanje traje do 16. aprila do 17h, nakon čega će uslediti glasanje za finale koje će se završiti 29. aprila.

IzborForuma_ESC2017