DanijelPavlovic

Beovizija 2018: Danijel Pavlović – Bićete ponosni ako odem u Lisabon!

Danijel Pavlović je već nastupao na Beoviziji 2009. godine, sa Milicom Majstorović. Sada za naš sajt otkriva kakva su mu očekivanja i želje pred predstojeću Beoviziju. Danijel će izvesti pesmu „Ruža sudbine“, a nastupa pod rednim brojem 14.

Na početku želimo da ti čestitamo za prolazak na Beoviziju 2018.

Hvala.

1.Evrovizijska publika te vrlo dobro poznaje jer si već nastupao na Beoviziji 2009. godine zajedno sa Mlicom Majstorović gde ste izveli pesmu H8ER? Možeš li nam reći tvoja iskustva sa te Beovizije?

Ah, lepe uspomene… mi maleni, Beovizija velika! Pamtim samo lepe trenutke.

2. Tebi nisu strana takmičenja, učestvovao si u poznatom takmičenju Operacija trijumf. Možeš li nam reći nešto o tom takmičenju?

Šta tačno želite da vam kažem, recite vi meni, vi ste gledali a ja bio unutra  . Šalu na stranu, tv show koji mi je doneo popularnost preko noći, ali nije bilo lako…

3. Šta te je motivisalo da prijaviš pesmu za Beoviziju 2018?

Oduvek sam bio evrovizijski fan, pa je negde logičan sled da poželim da se nađem na toj čuvenoj sceni, i biće mi jako drago ako se to dogodi!

ruzasudbine4.Pesma koju ćeš izvesti na Beoviziji zove se „Ruža sudbine“ čiji si ti autor muzike, a iskusni znalci kao što su Marina Tucaković potpisuje tekst, a aranžnam Marko Kon i Saša Milošević Mare. Možeš li nam reći nešto više o pesmi?

Kada bih krenuo da vam pričam o tome kako je pesma nastajala, trebalo bi da izlazimo u feljtonima, verujte mi, priča je nestvarna!

5. Da li spremaš poseban scenski nastup?

Mogu vam samo reći da ćemo se moj tim i ja potruditi da svi budete ponosni ukoliko odlučite da „Ruža sudbine“ predstavlja našu divnu zemlju u Lisabonu, i Srbiju uz Božiju pomoć vratimo na mesto koje joj pripada.

6. Nastupaš pod rednim brojem 14. Da li je to tvoj srećan broj?

Pretpostavljam da ću to saznati ubrzo!

7. Šta misliš o konkurenciji na Beoviziji?

Sve najbolje. To su divni ljudi, i veliki umetnici. Svima želim od srca svako dobro, i neka pobedi najbolja pesma. To je jedino važno!

8. Šta bi za tebe značila pobeda i put u Lisabon?

Ostvarenje dečačkog sna.

9. Da li pratiš Evroviziju od ranije?

Naravno! Evrovizija je za mene institucija! Šteta što nije više puta godišnje, tada se organizujem sa drugarima da gledamo kod mene, klopamo, navijamo, i tvitujemo!

10.Imaš li omiljenu evrovizijsku pesmu?

Apsolutno. Golden Boy-Israel! MEGA STVAR!!! Žao mi je što nije pobedila. Uz nju naš Portugalac, pa svi naši koji su već bili…

11. Da li je to što si brat Marije Šerifović za tebe dodatno opterećenje, kada znamo da je ona naša evrovizijska pobednica?

Ni najmanje. To je samo ponos, i ljubav.

12. Da li pored priprema za Beoviziju radiš još nešto, neka nova pesma, album…?

Trenutno sam fokusiran na „Ružu sudbine“, jer moji saradnici i ja imamo dosta posla oko Beovizije.

13. Kakvu poruku imaš za naše članove i za fanove Evrovizije u Srbiji?

Hvala sajtu OGAE što je uvek navijao za mene i davao mi podršku da odem na Evroviziju. Hvala svim fanovima Pesme Evrovizije, koji u svojim srcima posade „Ružu sudbine“, i budu uz mene na predstojećoj Beoviziji. Neizmerno će mi značiti.

14. Danijele, hvala ti na izdvojenom vremenu, želimo ti uspeh na Beoviziji.

♥️

Dok čekamo da čujemo pesmu „Ruža sudbine“, pogledajte nastup Danijela i Milice sa Beovizije 2009.