ListiciZaGlasanje_ESC2018

Pesma Evrovizije 2018: Preuzmite listiće za glasanje!

Sinoćnjom ceremonijom na plavom tepihu ispred Muzeja umetnosti, arhitekture i tehnologije u Lisabonu, zvanično je otpočela ovogodišnja Pesma Evrovizije. Ušli smo u drugu i glavnu evrovizijsku nedelju u kojoj ćemo saznati i pobednika 63. izdanja najvećeg muzičkog takmičenja.

Kao i svaki godine, fanovi pomno prate evrovizijska dešavanja i navijaju za svoje favorite. Bilo da Pesmu Evrovizije pratite sami, porodično ili u društvu, pripremili smo vam glasačke listiće za oba polufinala, u vektorskom PDF formatu, koje možete besplatno preuzeti i odštampati, a onda tokom prenosa i vi budete u ulozi žirija tako što ćete na njih beležiti vaše utiske o pesmama, vokalnim mogućnostima izvođača, scenskim nastupima i kostimima. Ostavljamo vama da sami odaberete sistem po kome ćete beležiti utiske, a to npr. može biti brojčano, po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena).

Prenos iz Srbije možete pratiti na kanalima RTS 1, RTS HD, RTS Svet, kao i putem interneta na RTS Planeta i zvaničnom YouTube kanalu Pesme Evrovizije. Prvo polufinale je na programu sutra od 21 čas, a drugo u kome nastupa i Srbija, u četvrtak, takođe sa početkom u 21:00.

Preuzmite listić za 1. polufinale

Preuzmite listić za 2. polufinale

Jedan komentar

  1. Vesna

    Hvala puno na ovim divnim papiricima!!!