SasaMaticHurricane

Saša Matić i Hurricane večeras zajedno na Youbox platformi

Predstavnice Srbije na nedavno završenoj Pesmi Evrovizije, Hurricane, nastupiće večeras zajedno sa Sašom Matićem na prvom „Hyper event“ događaju u organizaciji Youbox platforme. Koncert se besplatno može gledati od 21 čas na youbox.rs, odnosno putem mobilne aplikacije koju možete preuzeti za Android ili iOS sistem.

Slušaćemo najveće hitove Saše Matića i tria Hurricane, kojem će ovo biti prvi nastup nakon Evrovizije. Bilo da ne dvoumite između hitova „Loco loco“ ili „Ruzmarin“, odnosno „Favorito“ ili „Nađi novu ljubav“, na prvom „Hyper eventu“ nećete morati da birate. Večerašnji događaj gledaocima donosi spoj tehnologije i modernog, a kako se održava u sklopu promocije glo uređaja za zagrevanje duvana kompanije British American Tobacco, događaj je namenjen punoletnim osobama sa prebivalištem na teritoriji Srbije.

Ksenija, Sanja i Ivana iz grupe Hurricane su ovim povodom izjavile: „I ovaj put smo publici pripremile odličan šou. Obožavamo tehnologiju koja nam pomaže da i vizuelno dočaramo svaku pesmu, da svaki nastup izgleda još bolje, a ovaj će zaista biti poseban i jedva čekamo da gledaoci vide šta smo pripremile“.

Voditelj dvočasovnog programa biće Boško Jakovljević.