ESC2022-VotingCards

Pesma Evrovizije 2022: Preuzmite listiće za glasanje u polufinalu!

66. Pesma Evrovizije počinje današnjom ceremonijom otvaranja na tirkiznom tepihu na lokaciji Venaria Reale. Završene su individualne probe svih učesnika, a od sutra nas očekuju generalne probe i glavni događaji Pesme Evrovizije: 1. polufinale u utorak 10. maja, 2. polufinale u četvrtak 12. maja (Srbija nastupa pod brojem 3) i finale u subotu, 14. maja, kada ćemo dobiti novog evrovizijskog pobednika.

Kao i svaki godine, fanovi pomno prate evrovizijska dešavanja i navijaju za svoje favorite. Bilo da Pesmu Evrovizije pratite sami, porodično ili u društvu, pripremili smo vam glasačke listiće za oba polufinala, u PDF formatu, koje možete besplatno preuzeti i odštampati, a onda tokom prenosa i vi budete u ulozi žirija tako što ćete na njih beležiti vaše utiske o pesmama, vokalnim mogućnostima izvođača, scenskim nastupima i kostimima. Ostavljamo vama da sami odaberete sistem po kome ćete beležiti utiske, a to npr. može biti brojčano, po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena).

Prenos iz Srbije možete pratiti na kanalima RTS 1 i RTS Svet, kao i na zvaničnom YouTube kanalu Pesme Evrovizije.

Preuzmite listić za 1. polufinale

Preuzmite listić za 2. polufinale

19 komentara

 1. Andrea

  Gde je listic za finale?

 2. Gde je listic za finale

  Gdee jeee

 3. Andrea

  Kada izlaze listici za finale?

 4. Adam

  Da li ima listić za finale?

 5. Dunja

  Hoce li biti listic za finale?

 6. Ema

  Cekamo listic za finale, hvala…

 7. Marijana

  Ni ja ne mogu da skinem listic,sta se dogadja?

 8. Nenad

  Ne dozvoljava da se skine listić za glasanje. A na aplikaciji Evrovizije kaže da ne može iz ovog regiona da se glasa preko aplikacije.

  • evroadmin

   Probajte sa drugim pretraživačem da otvorite, npr. Firefox, Edge.. Ako ne uspete da preuzmete listić, pišite na milos@evropesma.org, pa ću Vam poslati na mejl.

   Što se tiče glasanja preko aplikacije, Srbija nije glasala sinoć, već će glasati tokom prenosa drugog polufinala. U svakom slučaju, glasanje preko aplikacije takođe inicira slanje SMS-a i naplaćuje se po istoj tarifi.

 9. Savka

  Niko kao Konstrakta

 10. VeljkoBoom

  Konstrakta ikonetina do pobede <333

 11. SaraBoom

  Ikone najvece eurovision vtp <33