OGAESerbia_12rodjendan

OGAE Srbija slavi 12. rođendan

OGAE Srbija, organizacija koja se bavi promocijom Pesme Evrovizije, našeg predstavnika i srpske muzike u Evropi i svetu, danas slavi 12 godina postojanja.

Na današnji dan pre 12 godina smo upisani u registar nevladinih organizacija, tada kao OGAE Srbija i Crna Gora, a nakon prestanka postojanja Državne zajednice Srbija i Crna Gora, 2006. godine, naša organizacija dobija svoje današnje ime OGAE Srbija. Punopravni smo član velike međunarodne organizacije OGAE International koja broji 45 članica širom Evrope i sveta.

Za 12 godina postojanja, ostvarili smo brojne rezultate, a aktivno učestvujemo u promociji našeg predstavnika i Srbije na Pesmi Evrovizije.

Danas je OGAE Srbija prepoznatljiva i priznata organizacija u Srbiji i Evropi, koja se može pohvaliti odličnom saradnjom sa našim evrovizijskim timom i Radio-televizijom Srbije, kao nosioca projekta Pesme Evrovizije kod nas.

Naš internet portal www.evropesma.org, je glavni izvor informacija na temu Pesme Evrovizije za mnogobrojne fanove, a naš FORUM za 8 godina postao je najveća zajednica ljubitelja ovog takmičenja u regionu.

Pošto nam je danas rođendan, za naše posetioce spremamo i jednu nagradnu igru, pa pratite nas u toku dana!

Ako si i ti fan Pesme Evrovizije, OGAE Srbija je pravo mesto za tebe. Priključi se našoj organizaciji na lak i jednostavan način.

Jedan komentar

  1. Uroš

    Portal evropesma.org je prvi na kome mogu da saznam sve evrovizijske novosti na našem jeziku. Od skoro Vas pratim i na Instagramu koji nimalo ne zaostaje za portalom. Uvek nas prvi obaveštavate o događajima u evrovizijskoj nedelji, o intervjuima sa učesnicima Evrovizije. Nastavite i dalje ovako, jer je tesko da bolje možete! Srećan rođendan!