LU2021-GE-AL

Lični utisak – Gruzija i Albanija

Nastavljamo sa ocenjivanjem učesnika Pesme Evrovizije 2021. Na redu su predstavnici Gruzije i Albanije

10. Gruzija – You – Tornike Kipiani

Jovan Radomir:

Žao mi je Tornike. Ovo je Eurosong i ovakve pesme ne prolaze, barem kod mene. U svakom slučaju pevaće pred velikom publikom.
OCENA: 1

Saška Janx:

Odlično i prelepo. Opet hrabro, jer ima život za sebe, nije za ta 3 “narodska” minuta. Ovo je doduše za stručne žirije, verujem da će prepoznati. Vajb me podseća na Italiju 2020. koja je pored Dadjija bila za pobedu da se održalo. Nek je sa srećom! Jako, jako dobro i lepo.
OCENA: 5

Igor Simić:

Nije mi se dopalo ni prošle godine…
OCENA: 3

Darija Vračević:

Ne zvuči evrovizijski, veoma sporo.
OCENA: 2

zalagasper:

Vrlo prijatan glas, sviđa nam se vajb i tok pesme.
OCENA: 4

PROSEČNA OCENA: 3

11. Albanija - Karma – Anxhela Peristeri

Jovan Radomir:

Albanska drama. Lepo peva i sviđa mi se što je pesma po kalupu balkanskih etno balada. Nekako mi nedostaju. Ipak sam nostalgičar u nekom smislu. Plus što ne peva na engleskom.
OCENA: 3.5

Saška Janx:

Ovo me je iznenadilo pozitivno, super mi je. Divno što je na maternjem jeziku, jer ide uz pesmu baš, baš. Pop, sa primesama folklora, sjajan refren, a tek vokal, sve emotivno. Taman, i ne moram da razumem o čemu peva, jer sve razumem. Dala bih 4 ali pošto nit je generička nit pokušaj neke drame radi ESC na silu, onda petica.
OCENA: 5

Igor Simić:

Nemam nekih komentara. Dosadno. Tema vozi lepo doduše…
OCENA: 2.5

Darija Vračević:

Veoma je zanimljiva. Ima lepe momente na koje sam baš odreagovala… Mislim da ima velike šanse da se plasira u finale. Veoma moćno!
OCENA: 4

zalagasper:

Izuzetno hrabra pesma, sviđa nam se to što je pesma na albanskom jeziku. Takođe, instumenti i harmonije su nam se dopali.
OCENA: 4

PROSEČNA OCENA: 3.8