LU2021-RS

Lični utisak – Srbija

I za kraj ostavljamo, naravno, predstavnice Srbije. Ostaje nam da vidimo kojim ocenama i kakvim komentarima su ih ocenili naši učesnici Ličnog utiska

Srbija - Loco Loco – Hurricane

Jovan Radomir:

Dobro devojke. Odlična energija. Sanja rastura sa svojim glasom. Devojka stvarno zna da peva, ali stvarno. Refren je dobar i nosi i nadam se dobrom plasmanu.
OCENA: 4

Sashka Janx:

Pa šta reći, šta napisati za svoje Svoje!? A plus su paket kakav nismo imali, a jesmo imali raznolike i sjajne predstavnike. Tri prelepe, prezgodne, ovako talentovane devojke, sa već sad super izgrađenom armijom i u dijaspori za glasačko telo, sa sjajno upakovanom pesmom koja je vrtenjem već svima u ušima. Plus uz jak tim oko sebe, pažljivo rađene korake, marketing, sve. Hasta la vista je imao prejak keč sa ljtuim introm/temom, a uspeli su da izravnaju. Plus Sanjin vanserijski highlight sa ispevavanjem u vrhuncu. Ako sad ne pobedimo, evo ne znam. Konkurencija jeste jaka, ali imamo sve, a sve je bitno. Kako ime kaže, biće tornado na bini!
OCENA: 5

Igor Simić:

Evo i naših devojaka… Mnogi tvrde da je Hasta la Vista bolja pesma za Evroviziju, ja se ne slažem. Naravno, nakon takmičenja će svi tvrditi drugačije. Vidimo se u prvih 5  :)
P.S. Bio bih vam zahvalan ako pobedite, stvarno mi se ne putuje nigde za sledeću Evroviziju…
OCENA: 5

Darija Vračević:

Trudiću se da ne budem pristrasna, ali mislim da skoro nismo imali veće šanse da trijumfujemo… Naše devojke su veoma atraktivne, koliko sam mogla da ispratim i da su omiljene među fanovima Evrovizije, kao i na top listama gde su u samom vrhu. Tako da se nadam i želim da sledeće godine Evrovizija bude u Beogradu.
OCENA: 5

zalagasper:

Sviđa nam se to što je pesma na srpskom jeziku. Zabavna je i lako se pamti.
OCENA: 3.5

PROSEČNA OCENA: 4.5