LU2021-RU-SE

Lični utisak – Rusija i Švedska

Nastavljamo sa ocenjivanjem učesnika na Pesmi Evrovizije 2021. Na redu su predstavnici Rusije i Švedske.

3. Rusija – Russian Woman Manizha

Jovan Radomir:

Umetnička instalacija iz Rusije!? Zabolela me je glava. Ja cenim dobar hip-hop i rep, ali ovo – ne, hvala! Come back Little Big, PLEASE!

OCENA: 1

Saška Janx:

E, ovo mi je wow. Vatrena, ludo talentovana urbana Ruskinja tamne kose i očiju, sa upečatljivim nastupom i pesmom. Oduševila sam se koliko moderna i dobra matrica, mjuz je sjajan, sve zapravo. Plus ima i njihovog tradicionalnog. Odlično!
OCENA: 5

Igor Simić:

Dalje…
OCENA: 1

Darija Vračević:

Drugačije, neobično i veoma zanimljivo. Mislim da će se veoma visoko plasirati.
OCENA: 5

zalagasper:

Sviđa nam se to što je većina pesme na ruskom jeziku. Takođe, smatramo da je pesma unikatna, kao i da je spoj tradicionalnog i modernog.

OCENA: 3.5

PROSEČNA OCENA: 3.1

4. Švedska – Voices – Tusse

Jovan Radomir:

Tuse zna da peva i pesma je jaka i emotivna i formatirana za uspeh na Evrosongu. Da li je pobednička? Možda. Sve zavisi od nastupa. U svakom slučaju veliko iskustvo za mladog Tusea da isproba krila u Evropi.
OCENA: 5

Saška Janx:

Ovde su mi mišljenja podeljena. On je pretalentovan, pesma kako Švedskoj i dolikuje, vrhunska produkcija, nastup će verujem biti odličan. Sve je nekako super, a opet, ništa. Moram biti stroža jer uzimam u obzir na kom je takmičenju i kako se sve to odvija. S obzirom na to da sam upoznata kako to ide, mislim da ovo neće proći posebno. Mammas bi, makar i sa lošijom pesmom, kao pojave koje plene bile veća fora.
OCENA: 3

Igor Simić:

Šveđani jako dobro znaju da naprave dobru pop pesmu. Moćno, odlučno, meni dobro… Opet kliše tematika.  Ali nije loša pesma… Nastup prilično zaokružen.
OCENA: 5

Darija Vračević:

Ništa se ne dešava specijalno tokom cele pesme.. neko iznenađenje….
OCENA: 2

zalagasper:

Prijatna pesma i lep glas.

OCENA: 4

PROSEČNA OCENA: 3.8