Daniel_pobednik

Daniel Kajmakoski o nameštanju glasova

Daniel Kajmakoski je juče gostovao u Dnevniku Makedonske Radio-televizije u 17h, gde je govorio o celoj situaciji oko nameštanja glasova. Pre svega rekao je da je njegova pobeda čista kao suza i da se ne treba dovoditi u pitanje.

Ja i moj tim smo veoma dugo radili naporno, uložili smo mnogo truda u pesmu, sarađivali sa međunarodnim umetnicima kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat – rekao je Daniel.

Takođe je izjavio da nije bio u kontaktu ni sa jednom od četiri osobe osumnjičene za nameštanje glasova. Valentino Skenderovski, kao umetnički direktor festivala me je pozvao da učestvujem. Daniel je još izjavio da ima poverenja u Ministarstvo unutrašnjih poslova da će ovu situaciju istražiti do kraja i da će krivci biti pronađeni i kažnjeni. Daniel je rekao i da mu je žao što je većina medija u Srbiji loše protumačila medije u Makedoniji i prenela kako je on umešan u sve to, to jest kako je njegova pobeda nameštena. Tamara Todevska je takmičenje završila na drugom mestu, sa samo dva poena manje.

Ona je jedna od retkih koja mi je javno čestitala na pobedi i poželela sve najbolje i na tome sam joj veoma zahvalan – izjavio je Daniel.

Na pitanje da li ima ambiciju da osvaja i druge prostore osim Balkana, Daniel je odgovorio da sebi ne postavlja granice i da ako mu se pruži šansa da osvoji neke druge prostore, da će je i iskoristiti. Za kraj Daniel je izjavio kako mu slava nije udarila u glavu i da je i dalje onaj isti skroman momak, kakav je i oduvek bio.