Foto: Maciej Błażewicz
Foto: Maciej Błażewicz

Sanjino druženje sa novinarima

Nakon prve tehničke probe, predstavnica Srbije Sanja Vučić održala je prvu konferenciju za novinare. Tokom predstavljanja medijima u Stokholmu, koje je vodio novinar SVT-a Jovan Radomir, Sanja je bez teškoće i poprilično opušteno odgovarala na pitanja predstavnika medija.

Sanja_MG_2

Sanja i Jovan Radomir
(Foto: Maciej Błażewicz)

Između ostalog, novinari su je pitali da peva na arapskom, što je učinila otpevavši deo pesme „Tamally Maak“, o operskoj pevačici Katarini Jovanović, koja je njen uzor, kao i o utiscima o sceni u Globen areni.

Kada su je upitali kakva je bila njena reakcija na saznanje da će učestvovati na Pesmi Evrovizije, Sanja je upitala novinare da li mogu da zamisle nju i njenu reakciju, sada kada su je upoznali. Odgovorila je da je bila veoma srećna i uzbuđena kada je dobila poziv iz RTS-a.

Opšti utisak koji se stiče nakon ove konferencije jeste da se novinarima u Stokholmu dopala Sanjina pozitivna energija, kao i njeno opušteno ponašanje, što su u nekoliko navrata nagradili i aplauzima.

Po završetku ovog prvog većeg susreta sa novinarima, Sanja je zajedno sa pratećim vokalima zapevala i „Ajde Jano“ i „Oro“.

Ovde pročitajte kako je protekla današnja proba, a druga tehnička proba zakazana je za subotu u 14:50.

Sanja sa pratećim vokalima (Foto: Maciej Błażewicz)

Sanja sa pratećim vokalima (Foto: Maciej Błażewicz)

Jedan komentar

  1. zoka

    Neinteresuje me. Ona je ocigledno predstavnik neke druge zemlje. Nas jezik je srpski. Nekad sam zvala sve rodjake i prijatelje po inostranstvu da glasaju za nas, a sad mi nije palo napamet. Prodali smo se, dozvolili da gubimo sopstveni integritet. Sramno